Karácsonyi képkészítő verseny
1 / 1 oldal
Karácsonyi képkészítő verseny
Szerintem a téma nagyjából elárulja a lényeget, de azért leírom:
- CSAK karácsonyi / téli képet fogadunk el
- Minden felhasználó maximum 3 képet tölthet fel! (túlzás esetén a többit nem számítjuk)
- Két témában versenyzünk, hogy ne lehessen csalni:
- Bárki versenyezhet az zsűri kivételével
- Az három legjobb képet természetesen díjazzuk, néhány téli képpel, sőt a csomaghoz mellékelünk ajándékba néhány hátteret
- A kép lehetőleg PNG legyen mert a Paint a JPG-t nagyon torzítja
- A kép mérete maximum 800×600 px legyen!
Ezek a feltételek, elnézést attól aki erre meghívást kapott, én voltam, valószínűleg azért mert MSN-en fel van véve, vagy mert ismerem az e-mail címét, NYUGALOM, nem adom ki rossz kezekbe mivel nem küldöm el senkinek! Remélem tetszeni fog a verseny
Zsűrinek nálam lehet jelentkezni
- CSAK karácsonyi / téli képet fogadunk el
- Minden felhasználó maximum 3 képet tölthet fel! (túlzás esetén a többit nem számítjuk)
- Két témában versenyzünk, hogy ne lehessen csalni:
- Valódi képek (fényképezővel készült képek, például tájkép)
- Rajzolt képek (képszerkesztővel készítettek - Kérek mindenkit hogy CSAK PAINT-OT Használjon, mivel a Photoshop és társaival túl könnyű lenne )
- Bárki versenyezhet az zsűri kivételével
- Az három legjobb képet természetesen díjazzuk, néhány téli képpel, sőt a csomaghoz mellékelünk ajándékba néhány hátteret
- A kép lehetőleg PNG legyen mert a Paint a JPG-t nagyon torzítja
- A kép mérete maximum 800×600 px legyen!
Ezek a feltételek, elnézést attól aki erre meghívást kapott, én voltam, valószínűleg azért mert MSN-en fel van véve, vagy mert ismerem az e-mail címét, NYUGALOM, nem adom ki rossz kezekbe mivel nem küldöm el senkinek! Remélem tetszeni fog a verseny
Zsűrinek nálam lehet jelentkezni
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.